Sport

2014.01.27. 19:35

Alapszakasz-győztes a DAB

Dunaújváros - A Dab.Docler jégkorongcsapata hétfőn a MOL Ligában az Újpestet fogadta, és 8-3-ra nyert.

Agárdy Csaba

Dab.Docler – UTE 8-3 (3-0, 2-1, 3-2)

Dunaújvárosi Jégcsarnok, 500 néző. Vezette: Varjú, Németh, Abonyi, Kis-Király.

Dunaújvárosi Acélbikák: Kiss T. – Lindgren 1, Hüffner 1 (1), Ladányi (3), Szappanos 2 (1), Kiss Á. (1) – Huba 1, Nagy R. (2), Peterdi (2), Galanisz 1 (1), Azari 1 (2)– Jabornik, Gröschl, Somogyi (1), Papp V. (1), Contois – Hruby, Magosi E., Pavuk 1, Léránt (1), Szabados. Edző: Stephan Lundh.

UTE: Hajek – Zalavári, Maklári (1), Reiter, Pichler, Farkas – Horváth (1), Garbacz, Virág T. (2), Kovács 1 (1), Fekti 1 – Szirányi, Sommer, Virág Cs., Coleman (1), Crichton 1. Edző: Fekti Bálint.

Két nap alatt két nagy múltú jégkorongcsapat látogatott Dunaújvárosba. A mai viszonyoknak megfelelően a Dunaújvárosi Acélbikák mindkét ellenfelét könnyedén győzte le. Arról már beszámoltunk, hogy vasárnap a DAB 9-2-re verte a Ferencvárost, tegnap a másik sokszoros bajnok, az UTE lett az Acélbikák áldozata. A dunaújvárosiak már az első harmadban megnyugtató háromgólos előnyt szereztek, amit a meccs végéig még növeltek is. A DAB ezzel alapszakasz-győztes.A dunaújvárosiaknak már csak öt mérkőzésük van hátra az alapszakaszból, Stephan Lundh együttese legközelebb vasárnap a ferencvárosi csapat vendégeként korcsolyázik jégre.

Címkék#DAB.Docler

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!