Sport

2017.08.08. 17:01

Holnap kezdődik a kézilabdás nagyüzem

DUNAÚJVÁROS Hirtelen megugrott a kézilabda sportág eseményeinek száma a városban, a környéken és szerte az országban. Ez is mutatja, hogy már nagyon közelegnek a bajnoki sorozatok. A különböző kupák, tornák versenylehetőséget biztosítanak, és segítik a felkészülést is a pontszerző bajnokságokra.

Jankó Árpád

Dunaújvárosban csütörtökön és pénteken lesz telt ház.

Csütörtökön a rendező DKKA serdülő csapata szervezi meg a felkészülési tornát, amelyen az Alba Fehérvár, a Siófok és a Kozármisleny együttesei szerepelnek. A műsor a következő:

Délelőtt 10 órakor kezdődik a sorozat a Kozármisleny - Alba Fehérvár mérkőzéssel. 11 óra: Kozármisleny - Siófok, 12 óra: Siófok - Alba Fehérvár, 13: DKKA - Kozármisleny, 14 óra: Alba Fehérvár - DKKA, 15 óra: Kozármisleny - Siófok. Eredményhirdetés 16 órakor lesz.

Vártok Ákos, a DKKA utánpótlás szakágvezetője a serdülő és ifi csapatot is felmérheti Fotó: AG

Az első-harmadik csapatok kupadíjazásban részesülnek. Lesznek különdíjak a legjobb kapusnak, a legjobb játékosnak, a gólkirálynőnek. Kétszer húsz percig tartanak a mérkőzések, Félidőnként csapatonként egy-egy időkérés lehetséges.

Még a csütörtöki műsorhoz tartozik: délután 17 órakor edzőmérkőzést játszik a Dunaújvárosi Kohász felnőttcsapata a Szeged NB I/B-s együttesével.

Pénteken ismét az utánpótlásé a Dunaújváros Sportcsarnok. Ugyanaz a négy együttes küldi pályára az ifjúsági csapatát, amelyik előtte egy nappal a serdülőket szerepeltette. A feltételek sem változnak. A pénteki torna 13 órakor kezdődik a DKKA - Siófok mérkőzéssel. 14 óra: Kozármisleny - Alba Fehérvár, 15: Siófok - Alba Fehérvár, 16: DKKA - Kozármisleny, 17: Alba Fehérvár - DKKA, 18: Kozármisleny - Siófok. Eredményhirdetés 19 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!