Sport

2017.01.20. 15:51

Horváth Szabolcs távozott

Dunaújváros - Horváth Szabolcs, a Dunaferr DUE Renalpin FC és a futsalválogatott korábbi meghatározó játékosa elköszönt a klubtól.

Balogh Tamás

Horváth Szabolcs 2015 nyarán igazolt Dunaújvárosba, s olyan produkcióval mutatkozott be, hogy a közönség kedvencévé vált. Az imponáló sikerek után őt is utolérte minden sportoló egyik rémálma, a sérülés. 2015 novemberében keresztszalag-szakadást szenvedett, aminek a rehabilitációja nagyon sok időt vesz igénybe. A csapat vezetése, játékostársai és a szurkolók a rendelkezésükre álló lehetőségekkel végig mellette álltak. Felépülésében oroszlánrészt vállalt Provoda Éva, a csapat és a válogatott masszőre.

Horváth Szabolcs nehéz döntést hozott Fotó: B. T.

Majd' egy éves kemény munka után tavaly szeptemberben térhetett vissza a pályára. Azonban a hosszú kihagyás után még nem sikerült a szezonban társaival lépést tartania. A sportemberhez illőn önmagával szemben mindig maximalista játékos ezért drámai lépésre szánta el magát. Egy, az ittenihez képest több játéklehetőséget nyújtó csapatot keresett magának, és ez a Fradi lett. Az együttes és Horváth Szabolcs fájó szívvel, de barátsággal vált el egymástól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!