Sport

2013.07.30. 10:59

Hozzájárulnak a rácalmási civilek sikeréhez

Rácalmás képviselő-testülete nagyjából tizennégy millió forintot osztott fel a településen működő civil szervezetek között az általuk beadott pályázatok alapján azért, hogy eredményesen szolgálják a célok megvalósítását.

Körmendi Erzsébet

A sportegyesület hétmillió forintot kapott a szakosztályokra, versenyekre. A városvédőknek 4 millió 595 ezer forintot szavaztak meg a fesztiválokra, a Tökfesztiválra, a közterek szépítésére, növényesítésére, kulturális és egészségmegőrző programokra. A Szent György polgárőrség a fiatalok nevelésére 1,5 millió forintot, az iskolában működő egyesület táborokra, ünnepségekre, játszóházakra 650 ezer forintot kapott. A Sirály Horgászegyesületnek 400 ezer, a Napsugár Asszonykórusnak 100 ezer forinttal segített az önkormányzat.

Módosítják  a terveket

Rácalmás önkormányzata a fürdő, a tornacsarnok és más beruházások miatt módosítja a településszerkezeti tervét, valamint a helyi építési szabályzatát és szabályozási tervét. Az egyeztetésre jogosultak július 24-ig adhatták le beadványukat a városházán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!