Dunaferr SE -Sümeg: Az első szett magabiztos megnyerése után szoros csatában dőlt el a mérkőzés

2016. október 16., 21:15 szerző: Gróf András fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Dunaújváros - A röplabda első osztályú bajnokság alapszakaszának ötödik fordulójában vasárnap délután a Sümegi RE együttesét látta vendégül a Dunaferr Sportegyesület csapata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dunaferr SE -Sümegi RE 3:0 (18, 24, 24)
Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Szabó Péter, dr. Árpás Krisztina.
Dunaferr SE: Kun, Kholmann, Bohnicsek, Hatvany Zs., Kiss M., Gebhardt N., Gebhardt Á. (liberó). Csere: Szabó P., Guzmics, Stefanovics. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.
Sümegi RE: Kaposi, Szabó G., Soós, Dolgos, Kotin, Iván, Hartinger (liberó). Csere: Nagy P., Dóber. Vezetőedző: Mészáros Péter.


A vendégek kezdtek jobban, és csak 6-5-nél vezettek először a dunaújvárosiak. A folytatásban hullámzó volt a két együttes teljesítménye. Ebben az időszakban a csapatok egymás hibáiból „éltek”. A második technikai szünetben már 16-13-ra vezettek a hazaiak, akik a folytatásban alaposan kitettek magukért, és magabiztos játékkal szereztek előnyt. A második szettben is a sümegiek kezdtek jobban. A játékrész közepén már öt ponttal is vezettek. Ekkor feladó poszton váltott a Dunaferr, de igazából ez sem segített. A végjátékban azonban igen izgalmas körülmények között sikerült fordítaniuk a hazaiaknak. A harmadik játszma is rosszul indult. Gebhardt Norbert pontjainak köszönhetően 12-12-nél sikerült egalizálni. A végjáték fordulatos csatát hozott. Stefanovics Krisztián kitűnő sáncával sikerült lezárni a találkozót. Ami azt jelentette, hogy a dunaújvárosi együttes megszerezte az idei szezonban azt a győzelmet, ami három pontot jelent. (Ha az ellenfél két szettet nyer, akkor a győztes csapat csak két pontot kap.)

Gróf András

2016. október 16., 21:15 szerző: Gróf András fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...