Sport

2016.11.25. 20:05

Íjászok, sportlövők érmei - Nemcsak itthon, hanem több helyszínen is versenyeznek

Dunaújváros - A baracsi íjászversenyen kiemelkedően szerepeltek a Dunaújvárosi Lövész Sportegyesület íjász szakosztályának versenyzői.

Jankó Árpád

Apja és lánya - Homonnai Róbert az első, Homonnai Rebeka pedig a harmadik helyen végzett a baracsi versenyen Fotó: Amatőr felvétel

Meg kell említeni a fiatal hölgy versenyző és édesapja eredményét (Homonnai Rebeka). A bajai pontlövő bajnokságban is remekeltek a dunaújvárosiak. Tóbiás Nándor nyílt irányzékú légpuska 20 lövéses számban lett második. Dénes András fiatal dunaújvárosi sportlövő a nyíltirányzékú légpuska 20 lövéses szám ifjúsági kategóriájában fölényesen nyert. Az Október 23. Kupán, amely országos emlékverseny volt Szász Dezső szerepelt nagyszerűen. Légpisztoly 20 lövéses számban harmadik lett. A 20 lövéses sportpisztolyban második helyet szerezte meg. A központi gyújtású pisztoly számban (20 lövés) pedig fölényesen győzött Szász Dezső. Ráadásul a hatvan lövéses szabadpisztoly számban is szerzett egy ezüstérmet. Visszatérve Dénes András teljesítményéhez a végére hagytuk a fantasztikus sikerét. A 2003-ban született fiú megyei versenyen, a hat fordulós Postás Kupán légpuskával szerepelt kiválóan. András a hat forduló mindegyikét megnyerte, és száznegyven induló között szerezte meg az első helyet. Azaz legyőzte a teljes országos mezőnyt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!