Sport

2013.12.16. 17:45

Ismét dunaújvárosi fölény

A megyei diáksportszövetség megbízásából a megyei asztalitenisz-szövetség Polgárdiban tartotta meg az idei megyei középiskolás diákolimpiai versenyét.

Jankó Árpád

A Polgárdiban, a megye egyik sportági fellegvárában rendezett viadalon a vártnál kisebb létszámban indultak a fiatal asztaliteniszezők. A hagyományos rendezvényen, ahogy azt már megszoktuk, ismét dunaújvárosi győzelmek születtek. Sőt, megismétlődött a tavalyi rangsor. Ebben az évben is a dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium asztaliteniszezői lettek megyei bajnokok, megelőzve a székesfehérvári Teleki gimnázium csapatát. Az is dicséretes eredmény, hogy a harmadik helyen a dunaújvárosi Bánki Donát középiskola gárdája végzett.

Az idei megyei diákolimpiai sikerek is bizonyítják, hogy az asztalitenisz sportágban továbbra is a dunaújvárosi fiatalok a legeredményesebbek a megyében.

A következő eredmények születtek. Fiú, egyéni: 1. Hertelendy Amadó (Dv., Széchenyi), 2. Serák Péter (Szfv., Teleki), 3. Jójárt Dániel (D., Széchenyi) és Serák Gábor (Szv., Teleki). Páros: 1. Serák P.-Serák G., 2. Hertelendy A.-Kada I. (Széchenyi-Dunaferr), 3. Jójárt D.-Jójárt B. (Széchenyi) és Németh B.-Péter E. (Szfv., Tóparti). Leány, egyéni: 1. Szalai Boglárka (Dv., Széchenyi), 2. Szepesi Hanna (Dv., Bánki), 3. Péter Anna és Fábián Alíz (Szfv., Teleki). Páros: 1. Szalai B.-Szepesi H., 2. Péter A.-Fábián A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!