Ismét főszerepben a kicsik - Szombaton és vasárnap az U8-as korosztály tornája következik

2017. március 10., 21:40 szerző: Gallai Péter fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Dunaújváros - A múlt heti gyerek-világbajnokság után ma és holnap ismét benépesül a jégcsarnok, ezúttal az U8-as korosztály számára kiírt nemzetközi tornán léphetnek pályára a jövő reménységei.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg a Steel Bulls Kupát, amelyre ezúttal tizennégy csapat nevezett. A magyar klubok mellett szlovák és cseh együttesek is érkeznek. Természetesen jégre lépnek a hazai gyerekek is, Dunaújvárost két csapat képviseli majd.

A lebonyolítás szerint a mezőnyt két hetes csoportra osztották, a küzdelmek ma 8 órakor rajtolnak, majd vasárnap délután következnek a helyosztók a csoportok első négy-négy helyezettje között és az éremcsaták. Az eredményhirdetés a tervek szerint vasárnap este 17.30 órakor kezdődik.

A múlt héten vasárnap az U10-es korosztály tornáját rendezték
Fotó: Zsedrovits Enikő

A sorsolás alapján az A csoportban a cseh Decin, a Győr, a Dunaújváros B, a szlovák Ruzinov A, az Ifj. Ocskay G. JA, az UTE, és a szlovák Nyitra szerepel.

A B csoportban a Dunaújváros A mellett a Ruzinov B, a szlovák Levice, a Vasas, a cseh Jicin, a Pólus Budapest, valamint a szlovákiai Nové Zámky méri össze erejét.

 

Gallai Péter

2017. március 10., 21:40 szerző: Gallai Péter fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...