Ismétlődő finálé

2017. március 09., 21:28 szerző: Dunaújvárosi Hírlap
komment
Dunaújváros - A tavalyihoz hasonlóan ismét DVTK Jegesmedvék - MAC döntő lesz a jégkorong MOL Ligában, miután szerdán este mindkét csapat 4-1-es arányban megnyerte a saját-elődöntős párviadalát.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A címvédő miskolciak saját közönségük előtt jutottak be a MOL Liga-döntőbe. Az újpestiek bronzéremnek örülhetnek. A Jegesmedvék 2-1-re megnyerték a mérkőzést és 4-1-re a párharcot.A fővárosiak pedig az első harmad közepén eldöntötték a mérkőzést, egyben a továbbjutást is, miután a MAC 5-1-re legyőzte a DHK csapatát az elődöntő sorozat ötödik mérkőzésén.

A MAC ezzel szintén 4-1-re megnyerte a párharcot és akárcsak 2016-ban, most is DVTK ellen játszanak döntőt a MOL Ligában, amely szintén négy győzelemig tart majd. A felek március 14-én Miskolcon kezdik a sorozatot és kétnaponta megmérkőznek egymással.Majoross Gergely, a MAC vezetőedzője azt mondta, összejött az a döntő, amire mindenki várt - most jöhet az igazság pillanata.A Dunaújvárosban jól ismert UTE tréner, Szilassy Zoltán így értékelt a Jégkorongblog.hu-n: - Igazi harc volt szerdán is a jégen.

A második harmadban megint eltűntünk, mint legutóbb, és ezt két góllal büntette a Miskolc. A végén majdnem kiegyenlítettünk, volt akkor jó pár helyzetünk, de nem sikerült. Habár a párharc 4-1 lett, végig nagyon szoros volt, a Miskolc jobban rakta össze az apró, de fontos részleteket. Így megérdemelten jutottak a döntőbe, ahol sok sikert kívánok nekik.

Dunaújvárosi Hírlap

2017. március 09., 21:28 szerző: Dunaújvárosi Hírlap

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...