Sport

2017.06.14. 20:21

Budapesten folytatja világbajnoki felkészülését a magyar női vízilabda-válogatott

BUDAPEST - A kéthetes kínai túra után, egy nemzetközi torna, illetve a világliga szuperdöntője után szerdától ismét Budapesten folytatja világbajnoki felkészülését a magyar női vízilabda-válogatott.

Gallai Péter

Bíró Attila szövetségi kapitány ismét a tizennyolcas bő kerettel dolgozik a Margitszigeten, így a világligát kihagyó - hat mérkőzés, három győzelem, egy döntetlen, két vereség, mindez negyedik hely - és addig idehaza edző Bolonyai Flóra és Parkes Rebecca mellett a Dunaújvárosi Egyetem Maarsk Graphics játékosai, Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, valamint Menczinger Kata is csatlakoztak a többiekhez. Rajtuk kívül Kasó Orsolya, Somhegyi Noémi és Szilágyi Dorottya alkotja a dunaújvárosi kontingenst.

Szilágyi Dorottya szerepet kapott a szuperdöntőben is

Ami pedig a folytatást illeti: a válogatott háromhetes magyarországi, budapesti felkészülés után a miskolctapolcai Vodafone Kupán Ausztrália, Egyesült Államok és Új-Zéland ellen mindenki lehetőség kap a bizonyításra. Majd ezt követően nevezi meg Bíró Attila azt a tizenhárom pólóst, aki szerepelhet a hazai rendezésű világeseménye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!