Sport

2017.04.11. 14:25

Itthon nyert a DAC - A DKKA III lányai vezetik a megyei bajnokságot

Dunaújváros - Az alacsonyabb osztályú férfi- és női kézilabda-bajnokságokban felemásan szerepeltek a dunaújvárosi vagy a környékbeli csapatok.

Jankó Árpád

A D. Kohász juniorjai az NB I B-s felnőtt bajnokságban Kozármislenyben vendégszerepelt, és a DKKA II nagyszerű teljesítménnyel 23-19-re győzött.

Az NB I B-s junior csoportban kézilabdázó ifjúsági együttes szintén Kozármislenyben 25-21-re kikapott a baranyai gárdától. A másodosztályú női felnőtt bajnokságban szereplő Duna-Pent itthon szenvedett vereséget a Ceglédtől 30-14-re, Szigetszentmiklóson pedig 35-24-re kapott ki a dunaújvárosi együttes. Az NB II-es junior gárda eredményei: Duna-Pent - Cegléd 29-16, Szigetszentmiklós - Duna-Pent 10-22.

A DAC-os Domak Dániel négy gólt dobott a Rinyamentinek
Fotó: Ady Géza

Az NB II-ben szereplő DAC férficsapata itthon kézilabdázott a Rinyamenti gárdával, és 34-21-re verte meg a vendégeket. Viszont a Sport36-Komló otthonában legyőzték a DAC gárdáját 38-34-re. Jelenleg a dunaújvárosi férficsapat a tabella hatodik helyén áll. A juniorok viszont megint nagyszerűen játszottak: 37-28-ra legyőzték a Rinyamenti együttesét.

A kiemelt serdülő női bajnokságban a rájátszásban (1.-8. helyért) a következő eredmény született. DKKA I _ DVSC 30-26. A DKKA I a negyedik helyen áll a tabellán a Győr, az FTC és a NEKA mögött. Az OSB leány csapatok F csoportjában a helyezések: 1. hely DKKA II, 6. hely DKKA III, 8. DAC. A rájátszás 1-8. helyéért (E-F csoport) folyó küzdelemben a dunaújvárosi csapat a negyedik helyen áll.

A megyei női bajnokság eredményei. (Fejér megye) Az 1. helyen várja a folytatást a DKKA III, az ötödik helyen áll a DAC, és a hetedik a Rácalmás. A mérkőzések: Rácalmás - DKKA III 29-32, Soponya II SE - DAC 22-31, Martonvásár - Rácalmás 36-22, Mór - DKKA III 25-37, DAC - Soponya SE I 25-15.

A férfiak a Veszprém-Fejér összevont csoportban játszanak. Itt vitézkedik a Rácalmás együttese is, amely jelenleg a harmadik a tabellán. Két mérkőzésének az eredménye: Rácalmás - Nemesvámos 32-22, Telekom Veszprém IV - Rácalmás 34-27.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!