Sport

2014.07.28. 14:20

Iváncsai győzelem

Pusztaszabolcs – Az elmúlt hétvégén rendezték meg a hagyományos Szabolcs Kupa labdarúgó tornát, amelyen négy csapat vett részt.

Gróf András

Szombaton a rendezvény nyitó napján először az Iváncsa – Adony találkozót rendezték meg. A megyei első osztály tavalyi bajnoka 8-0-ra verte a kissé tartalékos összeállításban játszó adonyiakat. A második mérkőzés sokkal kiegyensúlyozottabb küzdelmet hozott. A rendező pusztaszabolcsiak kétgólos előnyre tettek szert Ercsi együttesével szemben.

A második félidő végére azonban elfáradtak, és a rutinosabb ercsiek egyenlítettek. Következtek a büntetőrúgások, amelyben az Ercsi gárdája diadalmaskodott. Másnap először a két vesztes mérkőzött meg a bronzéremért. Az összecsapást magabiztos játékkal nyerték a pusztaszabolcsiak 7-1-re. A fináléban kiegyensúlyozott játékot láthattak a nézők. Sokáig úgy tűnt, hogy tizenegyesek döntenek majd az elsőségről, de egy jól eltalált távoli lövéssel az Iváncsa megszerezte a győzelmet.

A rendezvény jól szolgálta a csapatok felkészülését a bajnoki szezonra. A résztvevő településekről érkező szurkolóknak is jó szórakozást biztosított a nyári holtszezonban. A torna végeredménye: 1. Iváncsa, 2. Ercsi Kinizsi, 3. Pusztaszabolcs, 4. Adony. Különdíjasok: Aradi Csaba (Iváncsa) legjobb játékos, Hodula Krisztián (Ercsi Kinizsi) legjobb kapus, Péczeli Péter (Iváncsa) négy találattal gólkirály, Srhick Dániel (Pusztaszabolcs) legjobb hazai játékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!