Sport

2014.01.20. 14:30

Jó helyre került az összegyűjtött egymillió forint

Dunaújváros - Nagy siker volt az elmúlt hétvégén megrendezett XII. Carissa Kupa kispályás labdarúgó torna, amelyen a sport, és a jótékony célra való gyűjtés jól megfért egymás mellett.

Gróf András

A harminckét együttes színvonalas kispályás futballt mutattak be. Több egykori első osztályú futballista, és NB I-es futsal játékos is erősítette az együtteseket. Nem kérdés, hogy a Csövesek teljesen megérdemelten nyerték meg a kupát, hiszen az egész tornán csupán három gólt kaptak, míg az ellenfelek hálóját huszonnyolc alkalommal vették be.

A XII. Carissa Kupa különdíjasai: Fekete Róbert (Karmacsi Autó B ) legjobb játékos, Kövesdi Milán (Csövesek) gólkirály öt találattal, Hegedűs Ferenc (Karmacsi Autó B ) legjobb kapus, Czár Tibor (Csövesek) a döntő legjobb játékosa. A legjobb dunaújvárosi csapat természetesen a Csövesek gárdája lett.

A selejtező csoportok harmadik helyezettjei a vigaszágon mérkőztek a Duna VIV Kupáért: 1. Páldeák Kft., 2. Tarján Sport, 3. Mirage.

Az esemény főszervezője, Petrás Gábor elégedett volt a torna befejezését követően.

- Szerencsére sérülés, és különösebb fegyelmi vétség nélkül fejeződött a torna. Már most a jövő évre gondolunk, amikor is szeretnénk negyvennyolc csapattal megrendezni a XIII. Carissa Kupát. Természetesen ez már két helyszínen zajlana. Kiváló körülményeket nyújthatna a DF sportcsarnoka.

A dunaújvárosi kórház CT- vásárlására összegyűlt egymillió forintról a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Szerepvállalás Bizottság elnöke, Tóth Imre nyilatkozott.

- Óriási sikernek értékelem ezt az összeget. Nem számítottam ilyen mértékű összefogásra. Örülök neki, hogy ezzel hozzájárulhatunk egy ilyen fontos berendezés megvásárlásához. Információink szerint még ebben az esztendőben üzembe is helyezik a készüléket. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult ennek a jótékony akciónak a sikeréhez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!