Sport

2015.04.16. 16:04

DASE: jót tett a hosszú pauza

Dunaújváros - Egy hónap szünet után folytatódott a hatodik fordulóval az asztalitenisz csapatbajnokság. A DASE első csapata a tabella második fokán helyén álló Hévíz gárdájához utazott.

Jankó Árpád

A párosok ugyan döntetlenre végződtek, a folytatás azonban kevésbé sikerült a dunaújvárosiak számára. A gyógyvizesek 7-3-ra elhúztak. Furkáék azonban beleerősítettek, és feljöttek 8-6-ra. Ekkor olyan lendületet szereztek, hogy sorozatban nyerte meg a vendéggárda az utolsó négy mérkőzést. Így a DASE 10-8-ra győzött, ami komoly bravúrnak számít. Remek csapatmunka, sok kiváló teljesítmény jellemezte a DASE játékát. Bihercz Tamás ismét hibátlanul használta az ütőt, ez pedig eldöntötte a végeredményt. A csapat a második helyről várja a következő fordulóban a Zalakomár elleni találkozót.

A DASE második együttese itthon fogadta a középmezőnyhöz tartozó balatonalmádi gárdáját. A Mizsei testvérek és társai a párost is megnyerték. Máté nem hibázott. Biztos hazai győzelem született. A DASE IV a megyei bajnokságban egy elmaradt mérkőzését bepótolta, és a főiskolások ellen biztosan nyertek.

Hévíz I - DASE I 8-10

Győzött: Bihercz T. 4, dr. Hanák T. 2, Furka A. 2, Nemes Sz. 2, a Bihercz-Nemes pár 1.

DASE II - Balatonalmádi 13-5

Győzött: MIzsei M. 4, Farkas L. 3, Mizsei T. 3, Kada I. 1, a Farkas-Kada és a Mizsei testvérpár 1-1.

DFDSE IV - DASE IV 7-11

Győzött: Rostási A. 4, Kóré Á. 4, Szalai B. 3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!