Sport

2016.12.19. 22:05

A Kemi-Ker Mirage nyerte a harmincöt év felettiek csatározását

Dunaújváros - Szombaton tizedik alkalommal rendezték meg a jubileumi Zeus Old Boys Kupa kispályás labdarúgótornát.

Gróf András

A Dunaújváros Sportcsarnokban rendezett eseményen csak a harmincöt évnél idősebb játékosok léphettek pályára. A tizenkét csapat, amelyekben több egykori első- és másodosztályú labdarúgó is pályára lépett három darab négyes csoportban kezdte meg a küzdelmeket. A csoportkört követően a negyedik helyezettek a vigaszágon, a többiek pedig az egyenes kieséses szakasszal folytatták. A fináléban végül a Kemi-Ker Mirage együttese 3-0-ra verte a Gárdony VSC csapatát.

Az ünnepélyes díjátadást követően a szervezők, játékvezetők és a csapatok játékosai összeálltak egy közös fotó erejéig Fotó: Ady Géza

A X. Zeus Old Boys Kupa végeredménye a következő: 1. Kemi-Ker Mirage, 2. Gárdony VSC, 3. Fejó Therm Kft., 4. Örki Papa Kft. A vigaszágon a Corso Kupát a Macső gárdája nyerte.Különdíjasok: Pánczél Krisztián (Gárdony VSC) legjobb játékos, Bözödi Sándor (Fejó Therm Kft.) legjobb kapus, Barics Péter (Fejó Therm Kft.) gólkirály, Fazekas László (Halom Truck Team) legidősebb játékos, Arth Imre (Carissa) fair play díj.

Az eredményhírdetést követően a főszervező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnöke, Kalácska András értékelte a rendezvényt.
- Sikeres napon vagyunk túl, hiszen a tizenkét csapatban csaknem százötven játékos lépett pályára. Sportszerű, de kemény összecsapásokat láthattunk. A szövetség nevében köszönöm, hogy a helyi gárdák mellett a Baracsról, Székesfehérvárról, Tatabányáról, Szekszárdról, Gárdonyból is eljöttek csapatok, hogy megmutassák tudásukat.

Külön gratulálok a helyezést elért csapatoknak, és külön a díjazottaknak. Úgy gondolom, hogy ez a rendezvény nagyszerűen vezette fel a januári Carissa Kupát.

A bronzérmes Fejó Therm Kft. csapatvezetője, Fehérvári József büszke volt a gárda eredményére.

- Nagyon nagy köszönet jár a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a szervezésért, hogy idén is megrendezték a 35 év felettiek tornáját. Címvédőként érkeztünk a kupára, és igaz, hogy a tavalyi első helyünket nem sikerült megvédenünk, de idén is a dobogóra állhattunk, vagyis a bronzérem a mi nyakunkba került. Büszke vagyok arra a teljesítményre, amit csapatom a mai napon nyújtott. Jövőre újra találkozunk, és megpróbáljuk visszahódítani a kupát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!