Sport

2017.01.01. 17:10

XV. Carissa Kupa: készül a menetrend

Hétfőn 17 órakor a Kiskohász Étteremben tartják a XV. Carissa Kupa kispályás labdarúgótorna sorsolását, illetve technikai megbeszélését.

Gróf András

A január 6-8. között megrendezendő eseményre a megadott határidőig huszonkilenc csapat teljesítette a nevezési feltételeket, ezeket a következő négy kalapba soroltak a szervezők. 1. kalap: Dunaferr Vasas, Fejó Therm Kft., GBB Kft., Karmacsi Autó, Mé-Szi Frucht Kft., Shell Dunaújváros, Vértesszőlős. 2. kalap: Anonymus, Csocsi Gumi, Dunabiztos Micro, Kemi-Ker Mirage, Sárépszer Kft., Siker Ablak GSV, SZP-Asztalos. 3. kalap: Dunaferr-DUE-Renalpin FC U20, Elit Alakulat, Esélyünk SE, Holler UFC U19, Kecskeméti Egyetem, Nasi Bau, Steelworkers. 4. kalap: Aladzsity, Asztalos Gumiszerviz BK, Baracs SE U19, Big Foot, Holler UFC U17, Kecskeméti GAMF, Nagyvenyim, Zéró Tolerancia.

Az országos hírű, jótékonysági focikupára idén huszonkilenc együttese küldte el nevezését
Fotó: Ady Géza

A csapatokat nyolc csoportba sorsolják. A csoportokon belül körmérkőzések döntik el a helyezések sorrendjét. A csoportok első két helyezettje jut be a legjobb tizenhat csapat közé. Ezek egyenes kieséses rendszerben folytatják tovább a küzdelmeket. A csoportjukban harmadik helyen végzett, és így kiesett csapatok vasárnap vigaszágon folytathatják a Zeus Kupáért.

A Dunaújváros Sportcsarnokban megrendezendő torna nem csak a sportról szól, hiszen hagyományosan jótékony célt is szolgál. Ezúttal a dunaújvárosi mentőállomást kívánják támogatni a rendezvény bevételeivel. A torna vasárnapi napján gálamérkőzések is színesítik a programot. Pályára lépnek a DPASE és a dunaföldvári Holler UFC U10-es csapatai, valamint a művészválogatott, a Dunaújvárosi Kohász és a Sport TV gárdái. A művészválogatott kerete: Kiss Péter Balázs (Barátok közt), Hajnal János (Barátok közt), Inti (TNT zenekar), Fekete Balázs (By Alex dobosa), Puskás Péter (énekes, műsorvezető), Istenes Bence (műsorvezető), Gyetván Csaba (műsorvezető), Marvin (Belga együttes), Spigiboy (DJ), Belányi József (író), Candyman (DJ), Pure Mr G (DJ), Csitári Gergő (szerkesztő, műsorvezető), Vincze Ottó (válogatott labdarúgó). Edző: Zombori Zalán. Menedzser: Bukva Géza. A Dunaújvárosi Kohász öregfiúk kerete: Holló István, Bita László, Jávorka András, Ruppert Gábor, Sztanó Miklós, Lengyel Ferenc, Lehota István, Andriska Gábor, Horváth Attila, Boldoczki Sándor, Miskovicz Bálint, Gróf András, Salamon Miklós. Csapatvezető: Horváth Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!