Sport

2016.08.25. 16:30

Két játékos eltiltása is nehezíti a Mezőfalva dolgát a sereghajtó otthonában

Ezen a hétvégén már a harmadik fordulót rendezi meg a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztálya.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a Baracs és a Mezőfalva együttese is vasárnap játszik. A baracsiak a Martonvásárt fogadják, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak, hiszen a vendégek eddigi mindkét mérkőzésüket megnyerték, így természetesen az élmezőnyben tanyáznak. Éliás Zsolt tanítványai a hazai idénynyitón megszerzett három pontot követően kikaptak Ercsiben. Hazai környezetben azonban megszorongathatják a rutinos játékosokból álló martonvásári gárdát. A Mezőfalva gárdája a jelenleg sereghajtó Sárbogárd együtteséhez látogat, akik az előző évben Sárszentmiklós néven még jó középcsapatnak számítottak. A mezőfalviak kezdő tizenegyéből biztosan hiányzik majd Szabó Csaba és Nagy Dániel, akik az előző fordulóban piros lapot kaptak. Az előbbi egy, az utóbbi pedig két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Fegyelmi Bizottságtól.

A Rácalmás (csíkos mezben) legutóbb a Ráckeresztúrt fogadta. Vasárnap Seregélyesre utaznak Fotó: Zsedrovits Enikő

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában a körzetünkhöz tartozó csapatok mindegyike vasárnap idegenben lép pályára. A két nagyarányú vereséggel rajtoló Nagykarácsony ezúttal az Iváncsa II-Beloiannisz együtteséhez látogat. A szintén nulla pontos adonyiak ezúttal Enyingre utaznak, ahol bravúrra lenne szükségük a pontszerzéshez. A rácalmásiak pedig a Seregélyes otthonában próbálhatnak meg pontot, vagy pontokat szerezni.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában minden összecsapást vasárnap rendeznek. Az utolsó helyen szerénykedő Nagyvenyim, a szintén pont nélkül álló Előszállás otthonában próbálja megszerezni első győzelmét. A további párosítás: Nagykarácsony II - Mezőszilas, Mezőfalva II - Kulcs, Perkáta - Kisapostag.

Minden mérkőzés kezdési időpontja 17 óra.

Címkék#sport#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!