Sport

2013.05.03. 09:45

Két viadal, két bronzérem

Április 19-20-án Tatabányán rendezték meg a diák III-IV. korcsoport országos diákolimpiai döntőjét, amelyen a Dunaferr SE tizenkét versenyzővel képviseltette magát.

Agárdy Csaba

A dunaújvárosiak közül a nagy létszámú mezőnyben mindenki nyert mérkőzést. Igaz, Szekeres Benjamin 32 kilogramm, Veres Kovács Ádám 46 kilogramm, Vasas Bence 46 kilogramm, Czeilinger Ádám 54 kilogramm, Lukácsi Gergő 63 kilogramm, Okner Máté 100 kilogramm és Masinka Csaba 69 kilogramm nem végeztek pontszerző helyen, de becsületesen küzdöttek.

Palkovics Patrik 38 kilogramm, Farkas Zoltán 58 kilogramm, Szabó Péter 85 kilogramm és Zellei Donát 42 kilogramm több győztes mérkőzés után az ötödik helyen végeztek. Biczó Zoltán 76 kilogrammban négy győzelemmel és egy vereséggel bronzérmet szerzett. Aprilis 20-án Szigetszentmiklóson is képviselték magukat a Dunaferr SE birkózói. A településen a junior leány országos bajnokságot rendezték meg. Itt Pécsi Alexandra, aki ifjúsági korúként külön engedéllyel indulhatott, az 55 kilogrammosok között bronzérmes lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!