Sport

2014.03.24. 19:35

Kétgólos hazai siker futsal NB II második fordulójában

Dunaújváros - Hétfőn este a futsal NB II felsőházi rájátszásának második fordulójában a Ferencváros-Fischer Klíma gárdáját fogadta hazai környezetben a DF Green Pet FC együttese.

Gróf András

DF Greeen Pet FC - Ferencváros-Fischer Klíma 7-5 (4-1)

Dunaújváros Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Futó Tamás (Richter, Harmath).

DF Green Pet FC: Lieszkovszky Szabó G., Ivacs, Huber, Aradi. Csere: Rigó (kapus), Nagy A., Berényi, Márki, Németh T., Rozsos, Facskó, Zemankó B. Szakmai igazgató: Buzás Attila.

Ferencváros-Fischer Klíma: Gremsperger Bita, Karacs, Bárányos, Nagy G. Csere: Borsi, Pirik, Molnári, Bogár, Boznánszky, Hasenauer, Balogh. Vezetőedző: Bücs Zsolt.

Remekül kezdte a találkozót a dunaújvárosi együttes. A csapatkapitány Szabó Gergely már a negyedik percben megszerezte a vezetést. Ez a találat megnyugtatta a hazaiakat, aminek eredményeként Aradi két perc alatt kétszer is betalált a fővárosiak hálójába. A háromgólos vezetés talán kissé megnyugtatta az újvárosiakat, hiszen a tizedik percben Boznánszky szépített. Nem sokat kellett azonban várni a válaszra. Nagy Attila egy percen belül betalált. A szünetig hátralévő időben újabb gól nemszületett, viszont hatalmas küzdelmet láthattak a nézők. A hajrában Nagy Attila sárga lapja jelentet eseményt.

A fordulást követően Boznánszky újabb találatával csökkentette hátrányát a fővárosi együttes. A játékrész közepe azonban ismét a dunaújvárosiaké volt. Ivacs, Lieszkovszky és Aradi góljaival komoly előnyre tettek szert, de Ferencváros nem adta fel, és hajrában mindent egy lapra feltéve támadtak. Az utolsó három percben három gólt is szereztek. Boznánszky, Bognár és a lefújás előtt Bárányos is bevette a hazaiak kapuját, de ez a huszáros hajrá csupán arra volt elegendő, hogy a vereség mértékét csökkentsék. A DF Green Pet FC gárdája ezzel a győzelemmel, a másik két találkozó eredményétől függetlenül (lapzárta után fejeződött be) továbbra is vezeti a felsőházi rájátszást. Az újvárosiak Ferencváros legyőzésével hatalmas lépést tettek nagy álmuk a feljutást jelent helyek megszerzések felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!