Sport

2016.07.24. 18:25

Kiegyenlített játék

Dunaújváros - Egygólos vereséget szenvedett a szombati felkészülési mérkőzésen a Dunaújváros PASE NB III-as labdarúgócsapata. Az újvárosiakat az NB II-es rajtra készülő FC Csákvár együttese győzte le.

Gróf András

Dunaújváros PASE - FC Csákvár 0-1 (0-1)

Dunaújváros Stadion, 100 néző.

Dunaújváros PASE: Vaszócsik - Bagó, Csendes, Hajdú, Csehi - Blatt, Ablonczy, Kercsó B., Király - Dobos, Tóth T. Vezetőedző: Dobos Barna.

A második félidőben pályára lépett: Hompót, Oroszi, Hajdók, Nyúl, Abért, Kereszturi, Dorogi R., Novák, Szanyó, Nagy A.

FC Csákvár: Kovács D. - Pintér, Póti, Dulló, Baranyai - Mészáros, Kiprich, Bakos - Kocsis, Paudits, Oldal. Vezetőedző: Toldi Gábor.

A második félidőben pályára lépett: Dániel (kapus), Damásdi, Erdei, Horváth R., Lőrincz, Kékesi, Valleyos, Nyilasi, Péter.

A dunaújvárosi csapat az NB II-es rajtra készülő Csákvár ellen egy góllal kikapott Fotó: Zsedrovits Enikő

A felkészülési találkozó elején az újvárosiak teljesen egyenrangú ellenfelei voltak a másodosztályú vendégeknek. Az első lehetőség is hazaiak előtt adódott, amikor Tóth Tibor közeli fejesét bravúrral hárította a vendégek hálóőre. A folytatásban a csákváriak távoli lövésekkel próbálkoztak, de Vaszócsik hárította azokat. A félidő közepén azonban gólt szerzett az FC Csákvár: egy bal oldali beadást középen megcsúsztattak, és a hosszú oldalon teljesen egyedül érkező Kiprich egy lövőcselt követően közelről a hálóba lőtt (0-1). A gól után több egyenlítési lehetősége is volt a hazaiaknak. A legnagyobb Tóth Tibor előtt adódott, aki egy sarokrúgást követően fejjel a felső lécet találta telibe. A fordulást követően mindkét csapat folyamatosan cserélte le a kezdő tizenegyét. Ebben az időszakban már több átadási hiba is becsúszott az újvárosiak játékába. Azonban így is egyenlíthettek volna, de egy szöglet rúgást követően a meglepett Oroszi lábáról az ötös vonalán leperdült a labda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!