Sport

2014.11.28. 15:05

Kimagasló eredmények a DSKE fiatal asztaliteniszezőitől

Dunaföldvár - Remekül szerepeltek a nemrégiben megrendezett megyei diákolimpiai döntőben a DSKE fiatal asztaliteniszezői.

L. Mészáros Irma

A bonyhádi megmérettetésen rekordszámú nevezéssel zajlott a verseny, még soha ennyi gyerek nem indult asztalitenisz sportágban a megyei fináléban. A dunaföldvári iskolások idén kimagasló eredményekkel zárták a megmérettetést, mellyel újabb elismerést és pontokat szereztek a gyerekek az oktatási intézményeknek.

Eredmények

V-VI. korcsoport fiú egyéni: 2. Cziger Márton, 3. Illyés Roland. Lány egyéni: 2. Csizmadia Réka, 3. Magyari Rebeka. III-IV. kcs. fiú egyéni: 2. Sebestyén Gergely. Lány egyéni: 3.Hegedűs Rebeka. I-II. korcsoport fiú egyéni: 2. Sebestyén László, 3. Linka Zágon. III-IV. korcsoport csapatverseny: 3. Sebestyén Gergely, ifj. Takács Zoltán.

Takács Zoltán edző: Úgy látom, ilyen fejlődés mellett a jövő évben valamelyik korcsoportban elérik a fiatalok az országos döntőn való szereplés jogát is. Csupán egy lépés hiányzik az aranyéremhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!