Sport

2016.03.02. 21:19

Kisokos a gálához

Dunaújváros – Elindult a visszaszámlázás, holnap délután 16 órától minden hokifanatikus lokálpatriótának a jégcsarnokban a helye

Szabó Szabolcs

Friss információk az alapozáshoz. Berényi Norbert a kedd esti sajtótájékoztatón nem felejtette el megemlíteni, hogy két évtizeddel ezelőtt még a komoly hokidrukkerek az aktuális derbi előtt már két és fél órával a pályánál gyülekeztek: remélve, övék lesz a legjobb a hely a deszkás lelátón. A hőskort felemlegetve arra is fény derült, az újvárosi jégpálya 1973-as avatásán olyan tömegverekedés kerekedett, hogy az egyik sporttárs majd’ egy éven át szorult kórházi kezelésre. A lendülettel várhatóan pénteken este sem lesz gond. A szervezőktől kapott névsor szerint a Kohász legénysége a következő összeállításban várja majd a zöldeket,

Dunaferr SE: Berényi Norbert, Szélig Viktor, Holló István, Baróti Zsolt, Horváth András (?), Tőkési Lajos, Lencsés Tamás, Tokaji Viktor, Gebei Péter, Orsó László, Bali Zsolt, Erdősi Péter, Ladányi Balázs, Csata Csaba, Simon Csaba, Borsos Attila, Peterdi Imre, Vas Mátyás, Merényi Pál.

Edző: Kercsó Árpád , Gyúró: Somogyi András .

Stábtagok: Vargyas László, Ancsin János, Bali Attila, Agárdy Csaba .

Felejthetetlen emlékkép 1996 márciusából... Így szólt a szurkolói rigmus: „csússzatok hason” Fotó: DH-archív

A Fradi pedig ezzel a kerettel vágni neki az örökrangadónak: Szuper Levente, Horváth Csaba, Nagy Zoltán, Paraizs Ernő, Svasznek Bence, Hajdú Levente, Hegyi Zoltán, Szajlai László, Hudák Gábor, Orbán György, Kiss Tibor, Dobos Tamás, Pindák László, Hoffmann Attila, Majoross Gergely, Simon Ferenc, Gergely Csaba, Fodor Szabolcs.

A részben megfiatalított Ferencváros a húsz éve áhított visszavágás reményében korcsolyázik majd a jégre, míg a nagyon masszív kerettel felálló hazaiak bizonyítani kívánják: ki is a király az újvárosi jégen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!