Sport

2017.02.28. 19:46

Kispályás diadal az Indoor Üzleti Kupán

Székesfehérvár – A Főnix Gold FC sportlétesítményében rendezték meg szombaton az Indoor Üzleti Kupa 2017 elnevezésű kispályás labdarúgótornát.

Gróf András

A rendezvényen városunkat a Dunaferr együttese képviselte. A csoportban az újvárosiak 2-1-re legyőzték a Tetra Pak gárdáját, majd két 1- 1-es döntetlen következett, a Sumitomo és az Axiál Kft. ellen. Zárásként 5-0-ra verték a budapesti EY együttesét. Az egyenes kieséses szakaszban 1-1-es döntetlent követően büntetőkkel verték a Decathlon csapatát. Az elődöntőben a BDO ellen 1-0-ra, amíg a fináléban a ThyssenKrupp Ferroglobus ellen 2-0-ra nyertek a dunaújvárosiak.

Hatvany Attila (b) és Vincze Dezső a nyereményekkel
Fotó: amatőr felvétel

Az Indoor Üzleti Kupa győztes csapatának névsora: Elter Zoltán, Petrás Gábor, Hatvany Attila, Dorogi Viktor, Rabijász Dávid, Farkas Attila, Varga Csaba, Somogyi Jenő, Vincze Dezső. Csapatvezető: Horváth Csaba, Tóth Imre és Kalácska András. Gyúró: Bába Mihály. Külön öröm, hogy a nagyszerűen védő Elter Zoltánt választották a torna legjobb kapusának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!