Sport

2015.06.23. 16:55

Kispályás osztályozók - A Dunaújváros Kupa csapatai túljutottak a selejtezőkön

Dunaújváros - A városi kispályás labdarúgó-bajnokság osztályozóit játszották az elmúlt héten, és túl vannak a csapatok a Dunaújváros Kupa selejtezőin is.

Gróf András

Dunaújváros Kupa selejtező mérkőzések:

A selejtezőkre azért volt szükség, mert tizenyolc csapat nevezett a kupára és a „főtábla” tizenhat csapatának mezőnye így volt kialakítható.

Ezen a héten már egyenes kieséses rendszerben folytatódnak a küzdelmek. Meglepetésre a selejtezőből nem tudott továbbjutni a címvédő RiverPlate csapata, mert a jó erőkből álló kunszentmiklósi Robisped gárdája, az V. osztály bajnoka megnyerte az összecsapást. A másik találkozón a Zeus osztály bajnoka könnyed játékkal győzte le a IV. osztályú Dr. Ink Team együttesét.

River Plate – Robisped 4-6 (3-4)

Vezette: Reinicz Gábor.

River Plate: Balaskó – Dorogi V., Szabó I., Fehér K., Dorogi R., Kovács Zs., Szabó Cs.

Robisped: Ekler – Kelemen, Garai, Márkus, Boczek, Kelemen, Bálint, Bebők.

Góllövő: Dorogi R. (2), Kovács Zs. (2), illetve Garai (2), Márkus (2), Kelemen, Bálint.

 

Dunaferr Vasas –Dr. Ink Team 12-5 (5-3)

Vezette: Reinicz Gábor.

Dunaferr Vasas: Ács – Bogáti, Farkas A., Jenei, Schrancz B., Szili Sz., Tóth I.

Dr. Ink Team: Juhász M. – Kovács A., Ürmös, Pásztor Bálint, Jánoki, Mészáros B., Pásztor Bence, Simon N., Szabó G.

Góllövő: Bogáti (4), Jenei (3), Szili Sz. (2), Farkas A., Schrancz B., Tóth I., illetve Pásztor Bálint (2), Kovács A., Jánoki, Szabó G.

 

Osztályozó mérkőzések a Zeus I. osztályért:

Gaszisportvideo.hu –Dzsó-Ker FB 5-2 (0-0)

V.: Krajcsovics Adrián.

Gaszisportvideo.hu: Gregorich – Kántor, Gászler, Szabó K., Artaioglu, Sági J., Pulai G., Polacsek, Pap I., Rozsos, Tayfun, Batha.

Dzsó-Ker FB: Kis N. – Cislo, Antal, Tapaszi J., Csajta, Flögl, Tubak, Pusoma, Orsós.

Góllövő: Batha, Tayfun, Rozsos, Polacsek, Sági J., illetve Kis N., Antal.

A visszavágó mérkőzéstől a Dzsó-Ker FB csapata visszalépett, ezért 3-0-as gólkülönbséggel a Gaszsportvideo.hu gárdája nyerte a második találkozót. Összesítésben a Gaszisportvideo.hu (a II. osztály ezüstérmese) kettős győzelemmel, 8-2-es gólkülönbséggel a Zeus I. osztályba jutott.

A másik osztályozó mérkőzést a Frankcity 1995 játszotta volna a BT Team csapata ellen, de a II. osztály bronzérmese visszalépett a küzdelemtől, így a Frankcity 1995 kettős győzelemmel, 6-0-ás gólkülönbséggel a Zeus I. osztályban maradt. (Az alacsonyabb osztályokról holnap számolunk be.)

GBB Kft. Multy Steel Hungary Kft. mérkőzés, már az egyenes kiesés rendszerben zajlott le tegnap a Dunaújváros Kupában. Képünkön Berényi Balázs (jobbról) a GBB Kft. játékosa. Fotó: Zsedrovits Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!