Sport

2017.08.16. 17:30

A Kohász kézilabdásai győzelmet arattak a három félidős edzőmeccsen

A pénteken kezdődő Dunaferr Kupa előtt, szerdán délután a Kohász női kézilabdázói a tornán szereplő dán Viborggal játszottak edzőmeccset.

Gallai Péter

Méghozzá nem hagyományos módon, hanem háromszor huszonöt percet játszva.

D. Kohász - Viborg 35-33 (12-12, 23-20)

DKKA: Csapó - Grosch 1, Szekerczés 5, Cifra 1, Micijevic 1, Szalai 6, Molnár 3. Csere: Tomasevics, Vártok (kapusok), Dombi, Klujber 5, Kazai 2, Bouti, Nick, Kovács 5, Monori 5, Takács D. 1. Vezetőedző: György László.

Szalai Babett hat gólt szerzett a dánok ellen Fotó: Zsedrovits Enikő

Az első "harmadban" felváltva vezettek a csapatok, a második felvonás elején sikerült öt góllal ellépnie a hazai alakulatnak, és az előnyből az etap végére is maradt. Az utolsó huszonöt perc során végig a Kohász vezetett, így igazából nem forgott veszélyben a győzelem.

Ennek ellenére György László nem volt maradéktalanul elégedett: - Hasznos edzőmérkőzést játszottunk. A védekezés gyenge volt, ezzel szemben támadásban voltak jó pillanataink.

A DKKA pénteken a VI. Kohász Kupán 11 órakor a Budaörssel, 19 órakor pedig az orosz Zvezda Zvenyigoroddal találkozik az A csoportban a sportcsarnokban. Szombaton a helyosztókat és a döntőt rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!