Kohász: vesztenivaló nincs

2016. január 29., 21:46 szerző: Jankó Árpád fotós: Ady Géza
komment
Dunaújváros - Holnap este a Ferencváros otthonában 18 órakor kezdődik a fővárosiak és a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdázóinak bajnoki találkozója. Évtizedekkel ezelőtt ez a mérkőzés a bajnokság legnagyobb derbijének számított.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ma már komoly meglepetés, ha a bajnokcsapat esetleg egy pontot elveszít a sorozatban. Nos, ez bizony szeptember 23-án Dunaújvárosban megtörtént (29-29). Ferling Bernadett, a Dunaújvárosi Kohász egyik edzője, régi nagy presztízscsaták résztvevője is erre a párharcra utal.

Triscsuk Krisztina nem egy félős típus. Ezt ma is bebizonyíthatja Fotó: Ady Géza

– Érdekes módon ősszel mindig megtréfáljuk a Ferencvárost, majd utána tavasszal a visszavágón hazai csarnokban nagyon készül ránk a Fradi. Nincsenek jó emlékeink mostanában az FTC pályáról. Most is él bennük minden bizonnyal a visszavágás vágya. Ráadásul Szucsánszkiék nagyon jó formában játszanak. Legutóbb a norvég Larvikot verték meg három góllal a BL-sorozatban. Nerea Pena , a spanyol játékos ontja a gólokat, de Hornyák Dóra, Szucsánszki és Szekerczés is nagyon gólképes, Szikora kapus szintén nagy formában játszik. Egyszóval nem mi vagyunk a mai mérkőzés esélyesei. Nekünk nincs veszteni valónk. Az eddigi játékunkat kell minél tökéletesebben bemutatnunk. Utána készülhetünk a Vác elleni találkozóra – mondta.

Jankó Árpád

2016. január 29., 21:46 szerző: Jankó Árpád fotós: Ady Géza

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...