Sport

2016.01.29. 20:47

Kohász: vesztenivaló nincs

Dunaújváros - Holnap este a Ferencváros otthonában 18 órakor kezdődik a fővárosiak és a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdázóinak bajnoki találkozója. Évtizedekkel ezelőtt ez a mérkőzés a bajnokság legnagyobb derbijének számított.

Jankó Árpád

Ma már komoly meglepetés, ha a bajnokcsapat esetleg egy pontot elveszít a sorozatban. Nos, ez bizony szeptember 23-án Dunaújvárosban megtörtént (29-29). Ferling Bernadett, a Dunaújvárosi Kohász egyik edzője, régi nagy presztízscsaták résztvevője is erre a párharcra utal.

Triscsuk Krisztina nem egy félős típus. Ezt ma is bebizonyíthatja Fotó: Ady Géza

– Érdekes módon ősszel mindig megtréfáljuk a Ferencvárost, majd utána tavasszal a visszavágón hazai csarnokban nagyon készül ránk a Fradi. Nincsenek jó emlékeink mostanában az FTC pályáról. Most is él bennük minden bizonnyal a visszavágás vágya. Ráadásul Szucsánszkiék nagyon jó formában játszanak. Legutóbb a norvég Larvikot verték meg három góllal a BL-sorozatban. Nerea Pena , a spanyol játékos ontja a gólokat, de Hornyák Dóra, Szucsánszki és Szekerczés is nagyon gólképes, Szikora kapus szintén nagy formában játszik. Egyszóval nem mi vagyunk a mai mérkőzés esélyesei. Nekünk nincs veszteni valónk. Az eddigi játékunkat kell minél tökéletesebben bemutatnunk. Utána készülhetünk a Vác elleni találkozóra – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!