Sport

2015.06.23. 15:59

Kupa és éremeső a focipályán - Ilyen eredményes évet még soha nem zártak a Baracsi Futball Club csapatai

Baracs - Hat kupa, egy bronz, egy második helyezés és egy első helyezés a baracsi focisták szezonzáró mérlege.

Horváth László

Ilyen kiemelkedő év még nem volt a helyi futballtörténelemben hangzott el a díj-átadások megnyitó beszédében. A megérdemelt kupákat, arany, ezüst és bronz érmeket ünnepélyes keretek között vették át a Baracsi Futball Club játékosai.

A múlt pénteki szezonzárás után hétvégén újra benépesült a baracsi focipálya, díjkiosztóra sereglettek össze a baracsi focisták. Sátrat, sörpadokat állítottak, a bográcsban étvágygerjesztően rotyogott a pörkölt. A pálya szélén az asztalon terítő, rajta az aranyosan csillogó kupák, érmek sokasága.

Várai Róbert, Baracs polgármestere köszöntőjében kiemelte: Ilyen nem volt még a helyi futball történelemben, hogy ennyi korosztályban záruljanak kupával, érmekkel a bajnokságok. Az elért szép eredmények nagyon komoly szakmai munka gyümölcsei, melyhez sportolók, edzők, a vezetői gárda és a támogatók mind hozzájárultak.

Az ünnepség folytatásában kiosztották az érmeket: a DLSZ Markó Lajos Városi Kispályás-labdarúgóbajnokság Carissa csoportjának II. helyéért, a Decathlon csoport II. helyéért, a Thermomaster Fejér megyei Bajnokság U15 C csoportjának fair play díját és a csoport elsőségért járó érmeket, valamint a Magyar Kupa Fejér megyei női döntőjének első helyezéséért és a női kispályás bajnokság II. helyezéséért, legvégül pedig a Fejér megyei felnőtt II. osztályú bajnokság Agárdi Termál csoportjában elért III. helyezésért.

A rendezvény végén közös beszélgetéssel és zenés estével zárult a díjátadó.

Nemesfémgyűjtők. A 2014-2015-ös bajnokságokban eredményesen szerepeltek a Baracs FC csapatai, házi ünnepségen vehettáki át díjaikat. Fotó: H. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!