Sport

2016.02.18. 16:38

Kupagyőzelem kapott gól nélkül - Mindhárom ellenfelét magabiztos játékkal verte Fejér megye válogatottja

Tatabánya - Mindhárom mérkőzését megnyerve lett szombaton a Földi Imre Sportcsarnokban tornagyőztes Fejér megye női kispályás labdarúgó-válogatottja.

Gróf András

A kupagyőztesen kívül pályára léptek még Komárom, Veszprém és Budapest legjobbjai. Fejér megye csapatát a Dunaújváros PASE szakvezetője, Vigh György válogatta és irányította, amelyben Huszta Melánia és Zumbulisz Martina személyében két dunaújvárosi játékos kapott helyet. A Baracs SE-t pedig a következő négy labdarúgó képviselte: Pasker Renáta, Sraj Bernadett, Bozsik Brigitta, Gyöngyösi Éva.

A hátsó sor balról, jobbra Pasker Renáta, Gergics Miléna, Papp Eszter, Vigh György, Gyöngyösi Éva, Sraj Bernadett, Bozsik Brigitta. Elöl Kollár Panna, Zumbulisz Martina, Trampler Kinga, Kiss Patríczia, Gimes Georgina, Huszta Melánia.

Vigh György: - A mérkőzések 2x15 percesek voltak, 5+1 játékos volt egyszerre a pályán. A lányok mindhárom ellenfelük ellen nagyszerű teljesítményt nyújtottak, magabiztosan, jól játszottak. Veszprém megyét 3-0-ra, Komárom megyét 4-0-ra, majd Budapestet 2-0-ra verték meg. A három győzelem kapott gól nélkül dicséretre és tiszteletre méltó eredmény, amelyhez kapusaink nagyszerű védéseire is szükség volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!