Sport

2014.01.19. 19:00

Jótékony célt is szolgált a 3 napos Carissa Kupa kispályás labdarúgó torna

Dunaújváros - A hétvége a XII. Carissa Kupáról szólt, hiszen a Dunaújváros Sportcsarnokban péntek délutántól vasárnap estig játszottak a kispályás labdarúgócsapatok.

Gróf András

Az ünnepélyes eredményhírdetést követően a kupagyőztes Csövesek gárdája, a kép jobb oldalán Pulai Ferenc csapatvezető (Fotó: Ónodi Zoltán)

Az első két napon nyolc csoportban küzdöttek a csapatok a továbbjutást jelentő első két helyért. Vasárnap már már egyenes kieséses rendszerben küzdöttek az együttesek. A döntőbe kerülésért a Csövesek gárdája 2-0-ra verte a Miller Pub-ot, míg a másik ágon a Karmacsi Autó B 1-0-ra győzte le a tavalyi győztes Döcös együttesét. A bronzmérkőzés előtt a Dunaújvárosd PASE és a Holler FC U9-es labdarúgó mutathatták be tudásukat. A harmadik helyért végig kiélzett, izgalmas csata zajlott, amelyben a Miller Pub egy hatalmas szabadrúgásból szerzett góllal diadalmaskodott. A finálé előtti gálamérkőzést a Dunakeszi Kinizsi futsalosai játszottak a DF Green Pet FC ellen. A döntőben a két nagy rivális, a Csövesek és a Karmacsi Autó B mérkőzött. A sokáig kiegyenlített küzdelem végjátékában kerekedtek felül a Csövesek, és 3-1-re nyertek, ezzel kupagyőztesek lettek.

A tombolasorsolást és az eredményhírdetést követően a szervezők a dunaújvárosi kórház igazgatójának, dr. Mészáros Lajosnak adták át CT-vásárlására összegyűjtött egymillió forintot..

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!