Sport

2016.09.21. 19:07

Küzdelem, szép akciókkal - Százharminckét versenyző indult a Tombor István Emlékversenyen

Dunaújváros - A Dunaferr SE birkózó-szakosztálya a hétvégén egykori kiváló edzőjére, Tombor Istvánra emlékezett. Tizenhét egyesület vett részt a viadalon.

DH-információ

Szeptember 17-én Dunaújvárosban az Arany János Általános Iskola tornatermében rendezte meg a Dunaferr SE a Tombor István Emlékverseny - Impact Kupa Közép-Magyarországi diák I-II. korcsoportos és serdülő szabadfogású területi bajnokságot, tizenhét egyesület, százharminckét versenyzőjével. Az eseményen a résztvevők megemlékeztek Tombor Istvánról, egykori kiváló utánpótlás-edzőről, aki a Dunaferr Sportegyesület versenyzőivel kiemelkedő eredményeket ért el a közelmúltban.

A megmérettetésen a közép-magyarországi területhez tartozó egyesületek sportolói léptek szőnyegre három korosztályban. Remek küzdelmeket láthattak az érdeklődők, minden korosztályban szép akciókat mutattak be a gyerekek. A csapatversenyben a Cegléd mögött második helyen végzett a Dunaferr SE, az Érdi Spartacus a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Nagyon jó egyéni teljesítményt nyújtott Gajzer Bálint, Mezei Kristóf és Sallai Sándor, akik első helyezésük mellé különdíjat is kaptak.

A Dunaferr nagycentrumhoz tartozó fiók szakosztályok is jól szerepeltek: az Enying VSE dobogós helyeket, a Gurics György BDSE pedig egy 5. helyet szerzett. A versenyzőket ifjabb Tombor István vezetőedző, Szabó Róbert, Kiss Károly, Fehér Krisztián és Szabó Miklós edzők készítették fel.

Eredmények

Diák II. korcsoport: (2005-2006).

Góczán Barnabás 29 kg 3. hely Gajzer Bálint 32 kg 1. hely.
Berki Attila 38 kg 3. hely, Virág Tamás 42 kg 1. hely, Grabecz Bence 46 kg 2. hely, Farkas Adrián 63 kg 1. hely, Barkóczi Soma 69 kg 2. hely, Kovács Péter 38 kg 5. hely.

Diák I. korcsoport (20034-2004).

Mezei Kristóf 42 kg 1. hely, Bartek Dávid 63 kg 2. hely, Sallai Sándor 69 kg 1. hely, Grosch Iván 76 kg 1. hely. Serdülő (2001-2002).
Virág Márk 50 kg 4. hely, Bíró Alexandra 54 kg 4. hely, Ignácz Viktor 58 kg 3. hely, Veres-Kovács Ádám 69 kg 3. hely.
Gurics György BDSE

Serdülő: Sebestyén Fábián 50 kg 5. hely
Enyingi VSE

Diák II. korcsoport.

Takács Mihály 35 kg 4. hely, Takács Petra 42 kg 2. hely

Serdülő korosztály

Paulus András 76 kg 1. hely.

Külön díjazottak.

Diák II. korosztály, legjobb hazai versenyző díja: Gajzer Bálint
Diák I. korosztály, legjobb hazai versenyző díja: Mezei Kristóf
Serdülő korosztály legjobb hazai versenyző díja: Ignácz Viktor.

Impact Kft. különdíja:
Virág Tamás és Sallai Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!