Sport

2017.05.31. 19:45

Lábtoll-labda: egyre jobb eredmények

DUNAÚJVÁROS Zánkán rendezték meg május 18-19-én a III-IV. korcsoport lábtoll-labda diákolimpia döntőjét. Az eseményen részt vettek a sportág dunaújvárosi képviselői is.

Agárdy Csaba

Tizenhét iskola százharminckét versenyzőjének részvételével tartották meg a viadalt, amelyen Dunaújvárost tizenhárom tanuló képviselte. A Gárdonyi általános iskolából tizenketten, a Dunaújvárosi SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolája és Szakiskolájából pedig egy diák indult az eseményen Kohán Árpádné, a csapat edzője így értékelte a látottakat: - Nagyon szép, küzdő játékot mutatott minden gyerek, sok megnyert játszmának örülhettünk. Másodszor jutottunk el erre a versenyre, az idén már dobogós helyünk is volt, és erre nagyon büszkék vagyunk.

Álló sor balról: Szöllősi Vanessza, Tarczal Kíra, Oláh Noémi, Szűrös Csenge, Pottondi Judit, Zuniga Ádám, Tokodi Dániel, Sin Viktória. Ülő sor balról jobbra: Csenki Doroti, Rupa Roland, Kattári Dávid, Gódány Bálint, Sebestyén Attila Fotó: amatőr felvétel

Eredmények.

III. korcsoport lányok, csapat: 3. Sin Viktória, Szöllősi Vanessza, Tarczal Kíra.

III. korcsoport lányok, egyéni: 5. Sin Viktória.

III. korcsoport fiúk, egyéni: 6. Zuniga Ádám.

Dunaújvárosban csak néhány éve honosodott meg a lábtoll-labda, de egyre jobbak az eredmények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!