Sport

2016.01.25. 19:46

Lassan elfogy a csapat

Dunaújváros – A szombati Ferencváros második csapata elleni gól nélküli felkészülési találkozón tulajdonképpen a Dunaújváros PASE ifjúsági együttese lépett pályára, mivel az ősszel szerepet kapók döntő többsége máshol képzeli el pályafutása folytatását.

Gróf András

A már távozott Szűcs Lajos, Sóron Tibor, Sárközi Norbert, Tóth Csaba. Eppel Márton, Murai Márk után biztossá vált az is, hogy Villám Balázst a Szolnok, míg Gengeliczki Gergőt a Soroksár színeiben láthatjuk tavasszal. A hírek szerint Orosz Márk a Mezőkövesd kívánságlistáján szerepel, de a többi piacképes labdarúgó távozása is csak idő kérdése.

Villám Balázst tavaly még az év játékosának választották Fotó: Ady Géza

Többen a szerződésük hivatalos úton történő felbontására várnak. A búcsúzok között lehet Jakab Dávid, Petneházi Márk, Magasföldi József, Burucz Barna, Csehi Tamás, Czár Richárd, Fejős Áron és Melczer Vilmos .Nem véletlen, hogy az őszi szezonban másodosztályú bajnoki összecsapáson lehetőséget kapó játékosok közül csupán Dániel Csaba, Tamaskó Ádám, Lorentz Márton, Koval Viktor és Szellák Soma lépett pályára a Fradi elleni mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!