Sport

2016.03.03. 18:08

Leginkább rutinban kell még fejlődni

Simontornya – A tavaszi szezon második meccsén is vereséget szenvedtek a dunaföldvári Holler UFC NBII-es férfi kézilabdázói.

Gallai Péter

A csapat a rajton, Baján elszenvedett vereségét szerette volna győzelemmel feledtetni a simontornyai meccsen, ugyanis mint ismert: méretes csarnok hiányában Dunaföldvár helyett itt játsszák hazai találkozóikat.

Holler UFC – Szigetvári KSE (12-11) 23-27

Holler UFC: PARÁDI R – Szauter T., Pach D. 3 (2), Heller M . 2, Pach A . 6, GARDA Á. 4, Somogyvári Á. 2 (1). Csere: Iglesias Povea (kapus), Törteli O. 4, Talmácsi Á. 2, Orova N., Szapu N, Kiállítások: 8, illetve 10 perc. Hétméteresek: 5/3, illetve 5/3.

A földvári kapus, Parádi Róbert jó teljesítményt nyújtott Fotó: Zsedrovits Enikő

Orova Tamás: – A tavaszi bajnoki rajtunk rosszul sikerült a Baja ellen, ezért most a hazai mérkőzésen nyerni szerettünk volna. Azonban a sorozatos támadás- és védekezésbeli hibáinkat az ellenfél mindig góllal büntette. Azt gondolom, leginkább rutinban kell a csapatnak fejlődnie. A bajnokság menete sem kedvező számunkra, hiszen sorra az élcsapatok ellen mérkőzünk, tehát fel lesz adva a lecke. A juniorok 37-25-re nyertek. A felnőttek vasárnap 16 órától a listavezető Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatával találkoznak Balatonbogláron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!