Sport

2017.05.03. 16:50

Legjobb a Rozé Fröccs nyerte a tornát

A Rozé Fröccs gárdájának sikerével zárult a május elsején megrendezett I. MPrint Kupa amatőr kispályás labdarúgó torna.

Gróf András

Reggel kilenc órakor kezdődtek a csoportmérkőzések a Dunaújváros Stadion melletti műfüves pályán. A három csoport első két helyezettje és a két legjobb harmadik jutott az egyenes kieséses szakaszba. Szikrázó mérkőzéseket követően a Rozé Fröccs és a Steelworkers jutott a fináléba, ahol az "italosok" diadalmaskodtak 4-1-re. Ezúttal közel kétszáz játékos ünnepelt futballal. A jó hangulatot csupán néhány erősen vitatott játékvezetői döntés árnyékolta be időlegesen.

Az I. MPrint Kupa dobogós csapatai: 1. Rozé Fröccs, 2. Steelworkers, 3. Kinder Surprise. Különdíjasok: Dorogi Viktor (Steelworkers) legjobb játékos, Jurinka Zoltán (Steelworkers) legjobb kapus, Balogh Dávid (Rozé Fröccs,) gólkirály négy találattal, Szurma Péter (Rozé Fröccs) a döntő legjobb játékosa, Pál Dániel (Babád Brigád) a legszebb gól szerzője.

Minden együttes tíz mezt kapott ajándékba

Az eredményhirdetés után a rendező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára, Petrás Gábor így értékelte a rendezvényt:

- Fantasztikus hangulat, remek mérkőzések, szép idő és igazi fociélmény jellemezte az első alkalommal megrendezett tornát. Több vidéki és budapesti csapat is érkezett, ami mutatja a rendezvény népszerűségét. A szövetség célja, hogy minél többen válasszák az amatőr kispályás labdarúgást, az 5+1-es játékrendszert szabadidejükben. A mai napon minden csapat tíz ajándékmezzel gazdagodott, valamint a dobogós csapatok kupát, érmet és díszokleveleket kaptak. A kupa legjobbjait egyénileg is elismertük, nekik különdíjakat adtunk át, ezzel is értékeltük tehetségüket, tudásukat. GA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!