Sport

2014.04.17. 18:40

Dunaújvárosi Kohász: Lezártak ismét egy szakaszt

A csütörtök délutáni edzést követően az egész csapat összehajolt, és mintha egy mérkőzést fejeztek volna be, felharsant a „Kohász!”

Jankó Árpád

Mátéfi Eszter szakvezető csodálkozásomra elárulta: ezzel ki akarták maguknak is fejezni, hogy vége megint egy szakasznak. A döntőbe jutás már nem téma, új kihívás vár rájuk: megküzdeni az Érd együttesével a bronzéremért. Az első találkozó Érden lesz május 10-én, majd Dunaújvárosban a visszavágó május 14-én, és amennyiben szükség lesz rá, akkor a harmadik találkozót szintén Dunaújvárosban rendezik meg május 18-án. Addig pedig három hét igen kemény felkészülésre számíthatnak a dunaújvárosi játékosok.

Vincze Melindán nem fog múlni a bronzérem (Fotó: Dh-archive)

Vincze Melinda, a csapat szélsője azok közé tartozik, aki a Ferencváros elleni két találkozón is a jobb teljesítményt nyújtók közé tartozott.ú

– Be kell vallanom, hogy a keddi mérkőzésen nagyon elfáradtam. Amíg a Fradiban friss cserejátékosként belépett Pena, vagy Steinbach , bárki, addig nálunk mindig kiderül, nem tudja Mátéfi Eszter pihentetni a sokat pályán lévőket, mert nagyon rövid a kispadunk. Az is közrejátszott a vereségekben, hogy a hosszú szünet miatt mi kiestünk a játékritmusból. Annyiban azért hasznos is volt a két találkozó Tomoriék ellen, hogy ezek megfelelő tanulságokkal, de hasznos és jó alapot adhatnak az Érd elleni párharchoz. merthogy egy nagyon erős Fradi ellen kellett kézilabdáznunk.

Az Érd elleni bronzcsatákról a következőket nyilatkozta a válogatott szélső:

– Önbizalommal készülünk, és nagyon szeretnénk elnyerni a bronzérmet. Ismerjük ellenfelünket: nagyon jó játékosokból áll, de legutóbb, amikor szinte eksztázisban játszottunk és nyertünk náluk, bizonyítottuk, hogy mennyire egységes a csapatunk. Remek védekezéssel, kapusteljesítménnyel teljesen elbizonytalanítottuk az érdi gárdát. Ezt kell megismételnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!