Sport

2017.01.12. 17:45

Lyukasra lőtt háló - Lőgyakorlat hazai csarnokban hatvan percig

Dunaújváros - Szerdán játszották le a Dunaújváros Sportcsarnokban a Dunaújvárosi Kohász - Érd elleni ifjúsági és junior női kézilabdacsapatok mérkőzéseit.

Jankó Árpád

A dunaújvárosi ifjúsági csapat remekül szerepel a bajnokságban. Jelenleg a vezető NEKA mögött a második helyen áll a tabellán. Harmadik az FTC, negyedik a Debrecen és ötödik a Győr. A dunaújvárosi kislányok az utolsó helyezett csapattal játszottak a bajnoki pontokért. A papírforma beigazolódott. A DKKA ifigárdája 24-5-ös félidő után 54-13-ra győzött. A ritkának számító eredmény azt jelenti, hogy a dunaújvárosi lányok minden percben dobtak egy gólt.

Dunaújvárosi Kohász: Vártok - Tamási, Mihály, Takács, Büki, Nagy Zs., Fodor. Csere: Kovács (kapus), Szűcs, Borbás, Kanyó, Szabó, Frányó, Kapás. Edző: Vártok Ákos. A csapat egyik legjobb játékosa Müller Kamilla megbetegedett, így nem játszott. A legjobb góldobók voltak: Fodor 6, Frányó 8, Kapás 5, Mihály 6. Fodor és Frányó a góljain kívül kiváló játékáért is dicséretet érdemel. Komoly tudásbeli különbség volt a két csapat között. Gyakorlásnak felelt meg a meccs. A Kohász keretéből mindenki játszott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!