Sport

2016.10.23. 20:28

Az eddigi eredmények alapján az összecsapás esélyese az újvárosi együttes

Dunaújváros - A futsal NB I alapszakaszának hatodik fordulójában ma este 19 órai kezdettel az FTC Futsal-Fisher Klíma együttesét látja vendégül a Dunaferr-DUE-Renalpin FC csapata.

Gróf András

A találkozó esélyese egyértelműen a hazai gárda, de ennek ellenére nem szabad lebecsülni a fővárosiakat. A fordulóból már két összecsapást lejátszottak. Csütörtökön az FC Veszprém gárdája 8-4-re legyőzte a Swietelsky-Haladás VSE együttesét. A pénteki játéknapon pedig az MVFC-Berettyóújfalu hatalmas meglepetésre 5-1-re múlta felül az idegenlégiósoktól hemzsegő, verhetetlennek hit Rába ETO csapatát. A mai nap másik két összecsapása a következő: Bőny-Szavill Consulting - Nyírgyulaj KSE és Aramis SE - Göcsej SK.

A fehér mezes Fekete Róbert hatalmas rutinjára nagy szükség lesz a ma esti  összecsapáson  Fotó: Ady Géza

Az UEFA kisorsolta a 2018-as szlovéniai futsal Európa-bajnokság selejtezőinek csoportbeosztását. A magyar válogatott a II. csoportba került, ahol Azerbajdzsán, Bosznia-Hercegovina és a D jelű előselejtező-csoport győztese lesz az ellenfele. A selejtezőcsoportok győztesei automatikusan kvalifikálják magukat, a csoport másodikok pedig a legjobb harmadikkal kiegészülve oda-visszavágós alapon küzdhetnek tovább. A párharcok győztesei szintén kvalifikálják magukat a tornára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!