Sport

2014.02.14. 16:25

Hat újvárosi vízilabdás kapott válogatott meghívót

Dunaújváros - Szombaton 17 órakor a BVSC együttesét fogadja a Dunaújvárosi Főiskola VE női vízilabda egyesülete. A lányoknak ez lesz a tavaszi körben az egyetlen hazai rangadója, a többit mind idegenben vívják.

Gallai Péter

Az alapszakasz második fordulójában, ősszel nem várt döntetlent (10-10) játszott Mihók Attila együttese a BVSC otthonában , de most arra készülnek a lányok, hogy nem hagyják magukat megtréfálni. A dunaújvárosi Csabai Dóra egykori csapata ellen ugrik medencébe, de számára ez nem jelent különbséget a többi találkozóhoz képest. A válogatott játékos szerint ősszel az is volt a probléma, hogy az új játékosok még nem tudtak tökéletesen beilleszkedni a játékrendszerbe. Mára azonban összecsiszolódtak, így nehéz, de megoldható feladat a győzelem.

A másik oldalon Petrovics Mátyás vezetőedző azzal küldi medencébe tanítványait, hogy nincsen veszíteni valójuk, ugorjanak neki a dunaújvárosiaknak, ezzel pedig reményei szerint ismét meglepetést okozhatnak.

A bajnoki meccs után, vasárnap válogatott összetartás kezdődik, amelyre a külföldi légiósok is hazajönnek, ellenben az U19-es és U18-as válogattak hollandiai edzőtábor miatt hiányoznak. Merész András keretében hat dunaújvárosi játékos kapott helyet: Kasó, Menczinger, Csabai, Garda, Miskolczi és Polák.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!