Sport

2016.05.12. 18:40

Már válogatottakat is ad a FOX SE Ökölvívó Klub

A dunaújvárosi FOX SE Ökölvívó Klub a várakozások felett teljesít, egyre jobb eredményeket produkál. Mára ifjúsági válogatott versenyzőjük is lett.

Agárdy Csaba

A dunaújvárosi klub edzője, Sulák András büszkén tájékoztatta lapunkat az eseményekről.

- Varga Bence a Budapest-válogatottban szerepelt, ellenfelét egy menet után technikai KO-val győzte le. Versenyzőnkre eközben felfigyeltek, és meghívták a magyar ifjúsági válogatottba - részletezte a tréner.

- Nincs mit szépíteni, egy menet után megvertem az ellenfelemet - mondta Varga Bence, hozzátéve: - Akkor láttam, hogy Füzesi Zoltán, a válogatott edzője odament a tréneremhez. Akkor már gondoltam, lehet, hogy felfigyeltek rám. Bízom benne, hogy az edzőtábor után én utazhatok majd a törökországi Európa-bajnokságra. Erre ketten vagyunk esélyesek a súlycsoportomban, a +91 kilogrammban.

Amennyiben Varga Bence bekerülne a válogatottba, folytatta Sulák András, az hatalmas eredmény lenne, hiszen a dunaújvárosi klub mindössze csak másfél éve működik, Baki Endre főszponzor jóvoltából.

Varga Bence mellett azonban ne feledkezzünk el Kovács Adriánról sem, aki az ifjúsági 60 kilogrammos súlycsoportban bekerült a Budapest-válogatottba, és a hétvégén Csehországban versenyez. Kovács Adrián csehországi fellépésével kapcsolatban nagyon szerényen nyilatkozott: - Nem érzem úgy, hogy még itt a helyem, de nagyon jó érzés, ha a szakemberek úgy gondolják, lehetőséget adnak nekem.

Remek érzés kimondani: a dunaújvárosi ökölvívás jó úton halad!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!