Sport

2013.02.11. 15:43

Második a Hild

A röplabda diákolimpia VI. korcsoportjának hétvégi fináléjában a második helyen végzett a dunaújvárosi Hild József Szakközépiskola csapata.

Agárdy Csaba

A nyolcas döntőben két csoportban kezdték meg a küzdelmet az együttesek. Az A-csoport csapatai: Eötvös Lóránd Műszaki Középiskola (Kaposvár), Kecskeméti Műszaki Középiskola, Szolnoki Műszaki Szakközépiskola, Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakközépiskola (Kaposvár). A B-csoport tagjai: Katona József Gimnázium (Kecskemét), Vasvári Pál Gimnázium (Nyíregyháza), Hild József Szakközépiskola (Dunaújváros), Surányi Endre Szakközépiskola (Kazincbarcika).

A dunaújvárosiak a csoportmérkőzések során mindhárom ellenfelüket legyőzték. A döntőbe kerülésért az A csoport második helyén végzett Kecskemét következett. Ezt az összecsapást is magabiztos játékkal nyerték az újvárosiak. Következett a finálé, ahová a másik ágról a Noszlopy szakközépiskola együttese jutott. A döntő első játszmájában 5-3-as vezetésnél megsérült Gebhardt Áron, aki nem is tudott a folytatásban pályára lépni. Ez döntően befolyásolta a csapat teljesítményét, így a kaposváriak 3-0-ra győztek.

A második helyen végzett dunaújvárosi csapat legjobb játékosának Gebhardt Norbertet választották. A Hild iskola csapatában a következő játékosok szerepeltek: Blázsovics Péter, Gebhardt Norbert, Holmann Norbert, Réfi Bence, Gebhardt Áron, Banai Máté, Sárik Martin, Stefanovics Krisztián, Guzmics Richárd, Batári Csaba, Boldis Patrik, Mester Levente. A felkészítő edző Liszi Ferenc míg segítője Szűcs Ákos volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!