Sport

2016.09.22. 20:00

Meccsek sorozatban - Jól szerepelt a dunaújvárosi FOX SE csapata

Dunaújváros - A dunaújvárosi FOX, amely a Vasas SC dunaújvárosi kihelyezett tagozataként működik több viadalon is részt vett a közelmúltban. A fiatal ökölvívók megállták a helyüket.

Agárdy Csaba

Salgótarjában kezdték a dunaújvárosiak a szereplésüket. Itt hatan versenyeztek, Kovács Adrián (60 kg, ifjúsági korosztály) egy súlycsoporttal feljebb indult, mint szokott, rutinos ellenfelétől kikapott. Csermák Attila (81 kg, ifjúsági) kemény meccsen nagyot bokszolt, ellenfelére kétszer is rászámoltak, akinek edzője végül bedobta a törülközőt. Varga Bence (+91 kg, ifjúsági) egy stabil utánpótlás válogatottal bokszolt, Varga Bence még kezdő, ez nehéz feladat volt számára.

A dunaújvárosi FOX SE csapata. Felső sor balról jobbra: Varga Bence, Andriska Attila, Kovács László, Sulák András edző, Kovács Adrián, Gálházi Krisztián. Alsó sor balról jobbra Sztojka Sándor, Horváth Máté, Simon Richard (Fotó: Zsedrovits Enikő )

Sztojka Sándor (52 kg, serdülő korosztály) egy nála két súlycsoporttal nehezebbel bokszolt és kikapott. Jóval nagyobb volt az ellenfele, és Sztojkának a technikája nem jött ki.

Andriska Attila (64 kg, junior) élete első mérkőzését vívta, ami bemutató mérkőzés volt, nagyon jól bokszolt. Horváth Máté (46 kg, serdülő) mindössze tizenkét éves, nagyon ügyes, meghatározóan szerepelt. Ellenfelének az edzője a második menetben bedobta a törülközőt.

Simon Richárd (56 kg, serdülő) Kaposváron bizonyíthatta tudását, bizonyított is, hiszen megverte ellenfelét.

Kovács László (81 kg, junior) Moldovában az északi régió legjobbjaival utazott el meghívottként. Két mérkőzést vívott, az egyiket megnyerte, a másik döntetlenre végződött.

- Nagyon jó csapatokkal találkoztunk, nagy élmény volt a kint töltött időszak, sok tapasztalatot szereztem, remélem, ezeket később kamatoztatni tudom. Nemcsak mérkőzéseket vívtunk, hanem edzettünk is a legjobb moldovai csapatok képviselőivel - összegezte a túrát Kovács László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!