Sport

2016.06.24. 13:40

A döntőért meccselnek a Gorillák

Dunaújváros - Vasárnap délután hazai pályán a Miskolc Renegades gárdáját kell legyőzni a Dunaújváros Gorillaz csapatának a fináléért.

Szabó Szabolcs

Az alapszakasz hibátlan megnyerése után hazai pályán fogadhatja soros ellenfelét a Dunaújváros Gorillaz. A rájátszás első körében a tét óriási, főleg annak tükrében, hogy döntőbe jutás esetén hazai pályán, a Dunaújvárosi Stadionban rendezhetné meg csapatunk a finálét, lévén az újvárosiak nyerték meg - zsinórban hatodszor - az alapszakaszt. Négy győzelemmel és két vereséggel a Miskolc Renegades szerezte meg a negyedik helyet a tabellán, ezáltal a jogot a playoffban való megmérettetésre. Első két mérkőzésüket elbukták, ám a folytatásban zsinórban nyerték a többi meccset, magabiztos játékkal. Számos tehetséges és rutinos játékossal rendelkeznek.

Szikrázó és látványos összecsapásra van kilátás, a sikerhez pedig hatalmas szükséges lesz a lelkes újvárosi tábor biztatására is. A derbi vasárnap délután három órakor kezdődik a stadion mellett található műfüves pályán. A belépés díjmentes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!