Sport

2014.01.06. 15:30

DPASE: megkezdődött a felkészülés

Dunaújváros - Véget ért a téli pihenő a Dunaújváros PASE labdarúgói számára. Hétfő délelőtt találkoztak a keret tagjai és megkezdték a felkészülést a tavaszi szezonra.

Gróf András

A Ness Hungary NB II második helyén telelő dunaújvárosi játékosok kipihenve érkeztek az idei első találkozóra. Az első héten orvosi vizsgálatok és felmérések várnak a keret tagjaira. A szakmai vezetés ezek alapján állítja majd össze az egyénekre szabott felkészülési tervet. A tréningek mellett számos felkészülési találkozó is szerepel majd a programban. Ezeken főleg első osztályú ellenfelek ellen lépnek pályára a dunaújvárosiak, de NB III-as ellenfelek ellen is gyakorolják majd a tavasszal alkalmazandó taktikai variációkat.

Fotó: Ónodi Zoltán

A csapattal kapcsolatos információ, hogy a vezetők előrehaladott tárgyalásokat folytattak a Balmazújvárossal a másodosztályú bajnokság góllövőlistáját tizenöt találattal vezető Urbin Péter megszerzéséről. A két egyesület már tulajdonképpen megállapodott egymással, csupán az aláírás hiányzik a szerződésről. Az előzetes információk szerint a támadó egyelőre fél évre szerződhet Dunaújvárosba, de a nyáron az újvárosiaknak elővásárlási joga lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!