Sport

2011.08.10. 02:27

Megkezdték a felkészülést a DAC tekései

Dunaújváros - Vasárnap délután a nagyvenyimi Sport Centrumban nyitotta a 2011/2012-es bajnoki esztendőt a Dunaújvárosi AC férfitekecsapata.

Gróf András

A keret kis mértékben változott a tavalyihoz képest. Schwager József egyesületi tagságát fenntartotta, de játékosként jelenleg nem tud a szakosztály rendelkezésére állni. Ifj. Czeilinger Mihály viszont felépült hosszú sérüléséből, így remélhetőleg ismét erőssége lesz a gárdának. Hadrendbe állt két új-régi játékos, Szalkai István és Simonyi Gyula. A szakosztály vezetője Horváth Lajos, helyettese Balogh Béla, játékos-edzőként pedig továbbra is Kovács György tevékenykedik. A fentieken kívül Hallas Balázs, Lakatos Gábor, Horváth Mihály, Czeilinger Gábor, Enri Richárd alkotja a játékoskeretet. A szövetség ezúttal az NB II Dél-keleti csoportjába sorolta a gárdát, ahol a következő ellenfelekkel találkoznak: Kőbánya, Olajos TK, Rákoshegy, Szank, Gyula, Mezőtúr, Hódmezővásárhely és két szentesi csapat.

A bajnoki rajton szeptember 3-án Gyulára utazik a DAC. A hazai bemutatkozás szeptember 10-én a Szank ellen lesz.

Címkék#teke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!