Sport

2013.04.15. 05:35

Megnyerték a nagyon fontos derbit

Egy góllal nyerni tudott Szentesen a DF-MM női vízilabdacsapata szombaton, ezzel eldőlt, hogy az újvárosiak végeztek az alapszakasz második helyén.

Gallai Péter

Az utolsó fordulóra maradt a döntés, hogy a bajnoki elődöntőben is egymással játszó Szentes, vagy a DF-Mex Motors végez a második vagy a harmadik helyen. A képlet egyszerű volt: vendégsiker esetén Mihók Attila gárdája zár másodikként, minden más esetben a hazaiak. Szentes – DF-MM 8-9 (2-3, 1-2, 3-1, 2-3) Dunaújvárosi Főiskola- MM: Kasó – Ziegler, Poszkoli 4, Polák, Menczinger 1, Gurisatti 2, Horváth 2. Csere: Ács, Tóth, Hajor. Vezetőedző: Mihók Attila.

 



Menczinger Kata büszke arra, hogy kapitánya a csapatának (Fotó: Vohlmann György)

– Nagyon boldog vagyok, hogy Szentesen tudtunk nyerni, amivel a hazai veretlenségüket is megtörtük. Mindenki nagyon akarta ezt a győzelmet, mindenkinek helyén volt a szíve, igazi csapatként játszottunk. Örülök, és büszke vagyok arra, hogy kapitánya lehetek ennek az együttesnek – fogalmazott Menczinger Kata. A dunaújvárosi sikerrel az elődöntőben a Dunaújvárosi Főiskola-MM-nél lesz a pályaelőny a három győzelemig tartó párharcban. A másik ágon az Eger és a BVSC játszik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!