Sport

2017.02.02. 17:35

A hét végén a Dunaújváros Sportcsarnokban ranglistaverseny lesz

Dunaújváros - A Danubius KSE tollaslabdázó-szakosztály felnőtt III. osztályú csapata Sopronban játszotta le a tavaszi fordulót.

Jankó Árpád

Az őszi fordulóban itthon a dunaújvárosiak nyertek a Sopron és a Veszprém ellen. A mostani viadalon a következő volt az összeállítás: Borbély Hanna, Nemoda Zsuzsa, Dobrovitz Barabás Zoltán, Varga Gabriella és Jakab János. A Veszprémet 3-2-re, a Sopront 4-1-re győzte le a Danubius együttese.

A győztes csapat (balról): Jakab János, Nemoda Zsuzsa, Borbély Hanna, Dobrovitz Barabás Zoltán
Fotó: Amatőr felvétel

Ezzel az újvárosiak megnyerték a Nyugati csoportot. Győzelmük értékét az is nagyban növeli, hogy a négy tollaslabdázóból kettő utánpótláskorú versenyző volt. A fiatalok eredményes, szép játékkal rukkoltak ki. A remek sikerüket az ellenfelek is megsüvegelték, meglepetten figyelték.

A hét végén az U11, U15 országos ranglistaversenyen szerepelnek az utánpótláskorú versenyzőink. Vasárnap a Dunaújváros Sportcsarnokban a felnőtt C és D kategóriás ranglista verseny lesz.

 

Címkék#tollaslabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!