Melegebb éghajlaton edzenek

2016. január 29., 19:54 szerző: Gallai Péter
komment
Egymást váltják a magyar úszóküldöttségek Dubajban, az ifi Eb-re készülő válogatott után a Jövő Bajnokai program kiválasztottjai edzőtáboroznak az Egyesült Arab Emírségekben.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A korosztályos válogatottal Fekete Dóra és Szöllősi Martin, valamint edzőjük, Kovács József egy hete ért haza a felkészülési edzőtáborból, helyüket pedig egy másik magyar csapat vette át, Ugyanis a Jövő Bajnokai program keretében huszonnégy kiválasztott, 2002-es, 2003-as és 2004-es születésű úszó és öt edző szintén Dubajba utazott kéthetes edzőtáborba. A Magyar Úszó Szövetség döntése alapján csapatvezetőnek a Dunaferr SE szakosztályvezetőjét, illetve a Jövő Bajnokai program közép- dunántúli régióvezetőjét, Bene Verát nevezték ki. A sportolók között Kovács József tanítványa, Weiter Dávid képviseli a dunaújvárosi klub színeit.

Az indulás előtt a Jövő Bajnokai küldöttsége, amelynek a dunaújvárosi Bene Vera a vezetője Fotó: Dunaferr SE

Bene Vera elmondta, hogy február hatodikáig dolgoznak majd kint a csapattal, naponta két edzés vár a gyerekekre, egy száraz, valamint egy medencés gyakorlás. Persze. némi szabadidő is belefér a programba. Ennek a korosztálynak ez már a második ilyen lehetősége, hiszen tavaly Szentpétervárott edzőtáborozhattak a magyar fiatalok. Ugyanis a magyar szövetség ezekkel a lehetőségekkel is szeretné növelni a Jövő Bajnokai program ázsióját, azaz: a fiatalok számára minden ilyen lehetőség plusz motivációt jelent a mindennapi munka során.

Gallai Péter

2016. január 29., 19:54 szerző: Gallai Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...