Sport

2016.09.18. 22:15

Méltó módon emlékeztek Szász Antalra

Szombaton négy röplabdacsapat részvételével rendeztékmeg a Dunaújváros Sportcsarnokban a Szász Antal Emléktornát.

Gróf András

A kiírás értelmében a torna minden mérkőzésén három játszmában döntötték el a csapatok a végeredményt. A nyitó mérkőzést a hazaiak játszották a szolnokiakkal. A kissé lagymatagon kezdő újvárosi alakulatot alaposan meglepték a Tisza-partiak, akik hamar kétjátszmás előnyre tettek szert, így a harmadik szettben már csak kozmetikázni lehetet az eredményt.

Másfél órás pihenőt követően azonban három sima játszmában legyőzték a sümegieket, akiktől egy hete a Botos Ferenc Emléktornán vereséget szenvedtek. Az elsőséghez 3-0-ra kellet volna nyerni az újvárosiaknak, de az első két sikeres szett után egyet nyert a Kazincbarcika, így ők nyerték a tornát. Az újvárosi gárda vezetőedzője, Tomanóczy Tibor az eredményhírdetést követően értékelte a torna tapasztalatait.

A Dunaferr együttese helyt állt, második lett a csapat
Fotó: Hankusz Kálmán

- Öröm számomra, hogy az elmúlt évek hagyományaihoz hűen az idei emléktornán is méltón emlékeztünk Szász Antalra. A felkészülésnek ebben a szakaszában minden együttes számára nagyon hasznos volt ez a torna. Mostantól kezdve a cél az élesítés, vagyis a bajnoki rajtra történő formába hozás. Amennyiben azt a javuló játékot tudjuk mutatni, melyet az utolsó összecsapáson, akkor sok örömet fogunk okozni a szurkolóinknak.

Az eredmények: Dunaferr SE - Szolnoki Főiskola RKSI 1-2, Sümegi RC - VRC Kazincbarcika 0-3, Sümegi RC - Dunaferr SE 0-3, Szolnoki Főiskola RKSI - VRC Kazincbarcika 0-3, Sümegi RC - Szolnoki Főiskola RKSI 0-3, Dunaferr SE - VRC Kazincbarcika 2-1

A Szász Antal Emléktorna végeredménye: 1. VRC Kazincbarcika, 2. Dunaferr SE, 3. Szolnoki Főiskola RKSI, 4. Sümegi RC.

A Dunaferr SE együttesében a következő játékosok léptek pályára: Guzmics Richárd, Bohnicsek Szilveszter, Kun Benedek, Gebhardt Norbert, Szabó Péter, Kholmann Norbert, Stefanovics Krisztián, Móró Ákos, Hatvanyi Zsolt.

 

Címkék#emléktorna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!