Sport

2012.10.18. 16:42

Menczinger soknak tartja a nyolc kapott gólt

Dunaújváros - Nem kellett nagyon megizzadniuk a szerda esti újabb bajnoki mérkőzésén a DF női pólósainak: a lányok fölényesen nyertek a Honvéd otthonában.

Gallai Péter

Pár éve még az egyik legnagyobb rangadó volt a női vízilabda-bajnokságban a Dunaújvárosi Főiskola-Mex Motors és a Honvéd párharca, mostanra azonban változott a kép. Mindkét együttes jelentősen átalakult, de a fővárosiak lényegesen gyengébb játékerőt képviselnek, mint Mihók Attila csapata. Éppen ezért egyértelmű esélyes volt a DF.

Honvéd Polo - DF-MM 8-22 (2-4, 2-7, 2-5, 2-6)
DF-Mex Motors: Kasó  Horváth 3, Ziegler 2, Menczinger 4, Gurisatti G. 6, Poszkoli 2, Polák 2. Csere: Bárdos (kapus), Ács 1, Sinka, Varga, Hajor 2.
Gól emberelőnyből: 9/0, illetve 9/6.
Gól ötméteresből: 1/1, illetve 4/4.

Menczinger Kata csapatkapitány így értékelt: - Nehéz egy ilyen meccs után bármit is mondani, és ezt egyáltalán nem az ellenfelet lebecsülve mondom. A nyolc kapott gól bizony sok, ugyanis még mindig voltak olyanok, amelyek simán elkerülhetőek lennének. Amennyiben egy kicsit jobban odafigyelnénk a megbeszéltekre, ezzel sem lenne gond.

A lányok a hétvégi fordulóban nem játszanak, ugyanis a Szeged elleni találkozójukat már korábban letudták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!