Mezőfalva-Sárbogárd: 1:3, félidő 0:1

2017. március 12., 18:20 szerző: Horváth László
komment
Sárbogárd jobb helyzetkihasználással megérdemelten gyűjtötte be a három pontot Mezőfalván.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Bezerédi Ádám kétszer is feliratkozott a góllövő listára. A hazai csapatnak csak szépítő találatra futotta. Összességében egy jó iramú, sok hibával tarkított meccset láthattunk, ahol a jobban összpontosító csapat győzhetett.

Mezőfalva-Sárbogárd: 1:3,
(0:1)

Mezőfalva - 120 néző. Játékvezető Jónás Péter. Asszisztensek: Kalauz László, Almádi Sándor

Góllövők: Mezőfalvától Balogh Dániel, Sárbogárdtól Horváth Ádám egy gól és Bezerédi Ádám két gól.

Mezőfalva: Orosz G, Balázs S., Móricz Cs., Csuka Á., Szabó K., Benczik Zs., Sági R., Balogh I., Bartus K., Bozóki D., Márok Bence. Cserék: Balogh D., Suplicz L. Papp M.

Sárbogárd: Simon Cs., Gráczer B., Nagy Á., Kőkuti T, Hegedűs Gy., Gráczer B., Boros B., Bezerédi Á., Gráczer G., Latáld B., Horváth Á. Cserék: Szabó Z., Lakatos Á., Németh K., Nagy K., Brúzsa S.

A pirosban játszó mezőfalvi Bartus Krisztián próbálta középpályán megállítani  a sárbogárdi Gráczer Bencét - nem mindig sikerrel

Az első félidő 28. percében Bezerédi akciógóljával szerzett vezetést Sárbogárd. A szünet után sok helyzetet kihagytak a csapatok. A sokat támadó vendégek olykor még magukra is húzták a vendéglátókat. A 86. percben a sárbogárdi Horváth Ádám elé került a mezőfalvi felszabadításból elkallódott labda, aki a vert helyzetben lévő Orosz kapus mellett növelte a vendégek előnyét. 0:2. Egy perc múlva érkezett a hazai szépítés Balogh Dániel lábának köszönhetően. 1:2. A mérkőzés vége előtt a 91. percben Bezerédi tette egyértelművé, hogy ezen a mérkőzésen melyik csapaté lehet a győzelem. Találatával 1:3-as végeredménnyel Sárbogárd növelhette hárommal a pontok számát.

Horváth László

2017. március 12., 18:20 szerző: Horváth László

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...